9η Εκδήλωση Κοινωνικής Υπευθυνότητας της ΕΕΔΕ

9η Εκδήλωση Κοινωνικής Υπευθυνότητας της ΕΕΔΕ

 

Με την παρουσία πλήθους κόσμου διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, στo THE MET HOTEL, την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016, η ένατη κατά σειρά Εκδήλωση Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ που στόχο είχε, πρώτον, την οικονομική και ηθική υποστήριξη των δραστηριοτήτων του ΑΣΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ» και δεύτερον, την κοπή της βασιλόπιτας για τα Μέλη και τους φίλους τους Τμήματος.

 

Η Εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν διακόσια και πλέον άτομα, εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος που θέλει την ΕΕΔΕ να είναι συμμέτοχη τόσο στην αναζήτηση λύσεων για σοβαρά κοινωνικά προβλήματα όσο και στη διαδικασία της περαιτέρω διάχυσης της έννοιας της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

 

Η εκδήλωση διεξήχθη με την υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής και ήταν υπό την Αιγίδα του Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Τμήματος κ. Απόστολος Αιγυπτιάδης στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε τη σημασία που δίνει η ΕΕΔΕ στην επιχειρησιακή ηθική και ότι η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια μικρή συνεισφορά στο έργο της ανάδειξης της κοινωνικής ευθύνης που έχουν οι επιχειρήσεις απέναντι στην κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιούνται. «Η ευαισθησία στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες πρέπει να αποτελεί τη μία από τις τρεις βασικές παραμέτρους, εκτός από τη τιμή και την ποιότητα, πάνω στις οποίες πρέπει να βασίζεται η επιχειρηματικότητα», ο δε Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής κ. Νικόλας Πέντζος αναφέρθηκε με τη σειρά του στους σκοπούς αλλά και στο έργο που έχει παραχθεί τα τελευταία χρόνια από το Δίκτυο το οποίο καλύπτει τη στιγμή αυτή, πάνω από 60 ευαγή ιδρύματος της πόλης μας.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επιχειρηματίες, πολιτικοί, μάνατζερ, οι εκπρόσωποι του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των παραγωγικών φορέων, πλήθος στελεχών καθώς και τα μέλη της ΕΕΔΕ.

  • Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρίες / φορείς: ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΖΗΤΑ ΑΒΕΕ, GENESIS PHARMA, PELOPAC SA, ΤΗΕ ΜΕΤ HOTEL ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΕΘ – HELEXPO, ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ, ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, AGROTECH SA, ALFA ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ,  ΕLVIAL, ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ, INTERLIFE, YΦΑΝΤΗΣ, ΙΟΝΙΚΙ, ΙΖΟΜΑΤ ΑΒΕΕ, ΚΗΠΟΥ ΕΡΓΟΝ, ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΑΦΡΙΤΑΣ, ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, RSM GREECE A.E., ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε., ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε., ΕΤΤΛΙ Α.Ε, ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ – ΒΑΡΣΑΜΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΝΟΤΟS GALLERIES, POLIZOIDIS, PYRAMIS ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗΣ

 

  • Χορηγοί επικοινωνίας το ΚΑ BUSINESS και η VORIA. GR

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency