Εκπαίδευση & Έρευνα

Όραμά μας είναι να εμπνεύσουμε και να υποστηρίξουμε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο και μέλη μας ώστε να γίνουν Κοινωνικά Υπεύθυνες, ευσυνείδητες και να προάγουν την ιδέα της Κοινωνικής συνοχής στη χώρα μας σε μια κοινωνία πιο ασφαλή και υγιής.

Για να επιτευχθεί το όραμα και ο στόχος αυτός θεωρούμε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επικεντρωθούμε στην έρευνα και την εκπαίδευση όλων των επιχειρήσεων, κάτι το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας “ευσυνείδητα κοινωνικής κουλτούρας” και φιλοσοφίας.

Το Δίκτυο έχει εντάξει στον στρατηγικό του σχεδιασμό και προγραμματισμό την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών ημερίδων, σεμιναρίων και Workshops όπως επίσης και ενημερωτικών newsletter με σκοπό την προώθηση καλών πρακτικών, θεμάτων ΕΚΕ αλλά και Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Λόγω των μέτρων προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, το Δίκτυο δίνει την δυνατότητα και της εξ’ αποστάσεως online συμμετοχής σε όποια προγράμματα.

Το πρώτο διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο του Δικτύου με θέμα “Επικοινωνία και διαχείριση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας”.

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency