Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Το Δίκτυο ιδρύθηκε με κύριο σκοπό την κινητοποίηση των επιχειρήσεων μελών μας αλλά και πολιτών σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στη καθημερινότητά τους και κυρίως, τα παιδιά!

Θεωρήσαμε ότι ήταν προς το καλύτερο για τις κοινωνικές ομάδες που σκοπεύαμε να βοηθήσουμε η συνένωση των κυριότερων φορέων, ώστε να επιτελέσουν όλοι μαζί ένα πολύ μεγαλύτερο έργο με γεωμετρική αύξηση, παρά να κλειστεί ο κάθε φορέας στα στενά του όρια

Παράλληλα κύριος σκοπός μας είναι η ανάδειξη και ανάπτυξη της κουλτούρας του εθελοντισμού της Αλληλεγγύης και της αγάπης μέσα από καλές πρακτικές. Μέσα δηλαδή από πράξεις, για παράδειγμα, που θα εμπνεύσουν όλους τους ανθρώπους και ειδικά τους νέους, ώστε να αποκτήσουν ευαισθησίες και ιδεώδη που θα εφαρμόσουν στον μελλοντικό τους βίο.

Όραμά μας, είναι να εμπνεύσουμε και να υποστηρίξουμε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο και τα μέλη μας ώστε να γίνουν Κοινωνικά Υπεύθυνα, ευσυνείδητα και να προάγουν την ιδέα της Κοινωνικής συνοχής στη χώρα μας, δημιουργώντας μια κοινωνία πιο ασφαλή και υγιή!

Θέλουμε να εμπνεύσουμε τους αυριανούς ηγέτες που θα ενδιαφέρονται για το “εμείς” και θα προσφέρουν στον συνάνθρωπο και τελικά μέσα από όλη αυτή τη κουλτούρα ζωής, θα έχουμε καλύτερες κοινωνίες και ευτυχισμένους ανθρώπους.

Γιατί τελικά η ευτυχία και η ισορροπία έρχονται μέσα από την Αγάπη, την Προσφορά και την Αλληλεγγύη!

Το Δίκτυο ανοίγει την αγκαλιά του σε όλο τον κόσμο και τις επιχειρήσεις που μοιράζονται το ίδιο όραμα, με στόχο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν καλύτερο κόσμο, τον δικό μας κόσμο!

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Πέντζος

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency