Κάνουμε την αγάπη Πράξη!

Στο Δίκτυο καλωσορίζουμε τις επιχειρήσεις που πιστεύουν στην πραγματική έννοια της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Γι’ αυτό και δημιουργήσαμε το πρόγραμμα Συμμετέχω δίνοντας την δυνατότητα εταιρικής συμμετοχής μέσα από εξατομικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες πάνω στον τρόπο που εσείς θέλετε και μπορείτε να προσφέρετε.

Γεφυρώνουμε τον επιχειρηματικό κόσμο με την κοινωνία καταφέρνοντας τελικά όλοι μαζί να κάνουμε το αύριο λίγο καλύτερο, περισσότερο δίκαιο αλλά και ασφαλές για αυτούς που μας χρειάζονται!

 

  • Παροχή συμβουλευτικής υπηρεσίας από τους ανθρώπους του Δικτύου
  • Ανταποδοτικά προγράμματα
  • Πρόσβαση στα προγράμματα ΕΚΕ του Δικτύου, στις Υπηρεσίες αλλά και στα εκπαιδευτικά προγράμματα
  • Σε περίπτωση που δεν υπάρχει εσωτερικά τμήμα ΕΚΕ στην εταιρεία σας, το Δίκτυο αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την συνολική του υλοποίηση

Όραμα του Δικτύου αποτελεί η κινητοποίηση της επιχειρηματικής κοινότητας με στόχο την ανάληψη δράσεων κοινωνικής ευθύνης, με ουσιαστικό περιεχόμενο και κεντρικό άξονα την υποβοήθηση των συνανθρώπων μας και ειδικά των παιδιών

Η επίτευξη του στόχου υλοποιείται με την προσφορά σε φορείς υποστήριξης ατόμων, ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων και οργανώσεων, αρωγής σε υλικά αγαθά ή/και υπηρεσίες.

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πολύ σύντομα ένας εκπρόσωπος του Δικτύου θα επικοινωνήσει μαζί σας

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency