Τι είναι το Δίκτυο;

Το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής» είναι μία μη αστική κερδοσκοπική εταιρία και αποτελεί σύμπραξη των σημαντικότερων φορέων της πόλης, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ). Πρόεδρός του είναι ο κ. Νικόλαος Πέντζος

Πως μπορώ να ζητήσω την βοήθεια του Δικτύου;

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Θα εξετάσουμε το αίτημα σας και για οτιδήποτε νεότερο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Το Δίκτυο απευθύνεται μόνο σε εταιρείες και οργανισμούς ή μπορεί και κάποιος ιδιώτης να βοηθήσει;

Όχι, το Δίκτυο δίνει την δυνατότητα και στους ιδιώτες να συμμετάσχουν στα διάφορα προγράμματα τα οποία υλοποιούνται. Εάν κάποιος ιδιώτης/συνάνθρωπος μας επιθυμεί να βοηθήσει είτε με κάποια Δωρεά είτε με την συμμετοχή του σε κάποια ενέργεια τότε μπορεί να επικοινωνήσει με το Δίκτυο μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας

Το Δίκτυο δραστηριοποιείται μόνο στη Β. Ελλάδα;

Όχι, το Δίκτυο εάν και έχει ως βάση την Θεσσαλονίκη, τα προγράμματα και οι δραστηριότητές του καλύπτουν όλο τον Ελλαδικό χώρο.

Πόσο ασφαλείς είναι οι πληροφορίες και τα στοιχεία που δίνω στο Δίκτυο;

Το Δίκτυο ακολουθεί αυστηρά όλους τους κανόνες και οδηγίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR)

Τι πρέπει να κάνω για να εργαστώ στο Δίκτυο;

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας ή πρακτικής άσκησης. Εφόσον προκύψει κάποια θέση θα δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα με λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής.

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency