Ανακατασκευή της Οικίας Νταμπούδη από την ΖΑΝΑΕ Α.Ε. μέσω του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής

 

Το Δίκτυο τιμά τις 149 αδικοχαμένες ψυχές οι οποίες χάθηκαν από τις Ναζιστικές δυνάμεις στις 2 Σεπτεμβρίου 1944 στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης. Σε συνεργασίας με το μέλος του – την εταιρεία ΖΑΝΑΕ Α.Ε. – προχώρησε στην ανακατασκευή της Οικίας Νταμπούδη όπου βρίσκεται το οστεοφυλάκιο πολλών συνανθρώπων μας που έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα.

 

Το ανακατασκευασμένο μνημείο επισκέφθηκαν την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 ο Πρόεδρος του Δικτύου κ. Νικόλαος Πέντζος, ο Δήμαρχος του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης αλλά και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΖΑΝΑΕ Α.Ε. κ. Τηλέμαχος Πέντζος.

 

Ένας χώρος ιερός ο οποίος αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα λόγω της παρόδου του χρόνου και στον οποίο πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανακατασκευής της στέγης και της οροφής, τοποθέτηση θερμομονωτικού και ηχομονωτικού υλικού, επισκευή της πόρτας εισόδου και η βαφή όλου του μνημείου.

 

Ένα μνημείο το οποίο δίνει μια διαφορετική εικόνα που αρμόζει στην θυσία των ηρώων-μαρτύρων μας και που όλος ο κόσμος πρέπει να επισκεφθεί.

 

 

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency