Δίκτυο και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Β.Ε.Θ.) στηρίζουν τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Δίκτυο και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Β.Ε.Θ.) στηρίζουν τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Μια σημαντική δωρεά σε σύγχρονο εξοπλισμό η οποία θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το έργο και την αποστολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η συνένωση των δυνάμεων μεταξύ Δικτύου και Β.Ε.Θ από την ημέρα της ίδρυσης του Οργανισμού είναι αυτή η οποία έχει προσφέρει υποστήριξη και βοήθεια σε χιλιάδες συνανθρώπους μας αλλά και Φορείς ή Υπηρεσίες οι οποίες βρίσκονται δίπλα στην Κοινωνία, δίπλα στην ασφάλεια των συμπολιτών μας και των επαγγελματιών του τόπου.

Σε μία πολύ όμορφη και συνάμα σημαντική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Επιθεώρηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος του Δικτύου κ. Νικόλαος Πέντζος και ο Πρόεδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Καπνοπώλης παρέδωσαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία υπερσύγχρονο και εξελιγμένο εξοπλισμό ο οποίος θα συνδράμει στο έργο και την αποστολή των πυροσβεστών μας στο δύσκολο έργο το οποίο επιτελούν.

Μία δωρεά η οποία χρηματοδοτήθηκε από το Β.Ε.Θ και ολοκληρώθηκε μέσα από την συνεργασία με το Δίκτυο και στο πλαίσιο του προγράμματος του «Προσφέρω στην Ασφάλεια»

Ο Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Μάριος Αποστολίδης εξέφρασε την απόλυτη ευγνωμοσύνη και χαρά του για την δωρεά αυτή και σημείωσε πως «η δωρεά αυτή θα είναι επιπλέον χρήσιμη ενόψει και της λειτουργίας του Μετρό της Θεσσαλονίκης και η οποία θα αυξήσει σε σημαντικό βαθμό την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα των Πυροσβεστών αλλά και της ασφάλειας των πολιτών».

Δείτε το βίντεο από την κάμερα του Δικτύου

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency