Δίκτυο & PAOK Action στηρίζουν την «Παιδική Ομπρέλα»

Την έμπρακτη στήριξή της στα παιδιά και τις νέες μαμάδες εξέφρασε το Δίκτυο και το PAOK Action, ενισχύοντας τη λειτουργία του νεοσύστατου χώρου Βρεφικής Φροντίδας και Θηλασμού στο ισόγειο χώρου της Δομής «Παιδική Ομπρέλα»

Το Δίκτυο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του PAOK Action, ανταποκρινόμενοι άμεσα στο αίτημα και τις ανάγκες της «Παιδικής Ομπρέλας» του Δήμου Παύλου Μελά, προχώρησαν στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής δωρεάς και αυτής της δημιουργίας του χώρου Βρεφικής Φροντίδας και Θηλασμού στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Στα εγκαίνια, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, έδωσαν το παρών τόσο ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, κ. Δημήτριος Δεμουρτζίδης με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κα. Χαρά Αμανατίδου όσο και πλήθος εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει εκπροσώπηση από αθλήτριες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου, με την Κωνσταντίνα Στράντζαλη, την Ολίνα Μπαξεβάνου και τη Θωμαή Βαρδαλή, να στέλνουν το δικό τους, ξεχωριστό μήνυμα στήριξης ως γυναίκες σε κάθε μητέρα που το έχει ανάγκη. Από τη μεριά του ΔΙΚΤΥΟΥ, που ολοκλήρωσε μία ακόμα άψογη χορηγική συνεργασία με το PAOK Action, στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Υπεύθυνη του Δικτύου, κα. Δέσποινα Κρανίδου.

Με αυτό τον τρόπο, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής και το PAOK Action συνέχισαν δυναμικά την κοινή τους προσπάθεια να σταθούν δίπλα σε  κάθε ευαίσθητη κοινωνική δομή που το έχει ανάγκη, δίνοντας ένα σύνθημα αλληλεγγύης αλλά και το μήνυμα ότι όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο!

Η δράση Χώρου Βρεφικής Φροντίδας και Θηλασμού

Η δημιουργία Χώρου Βρεφικής Φροντίδας και Θηλασμού είναι μια πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, η οποία δίνει τη δυνατότητα στις μητέρες – επισκέπτριες κατά τη διάρκεια παραμονής στο χώρο να θηλάσουν και να φροντίσουν το μωρό τους, σε χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο, σε συνθήκες ιδιωτικότητας και άνεσης, προβάλλοντας τη σπουδαιότητα του θηλασμού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι λόγω των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών, αλλά και της προσπάθειας βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, η Δομή Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας «Παιδική Ομπρέλα», επεκτείνεται και στον ισόγειο χώρο του κτιρίου, αποκτώντας πλέον αίθουσες  φυσικοθεραπευτηρίου, μαθησιακής στήριξης, ψυχολόγου και διατροφολόγου.

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency