Το Δίκτυο και TAP δίπλα στην μικρή Αλίνα!

Μία υποστήριξη του μικρού κοριτσιού και της οικογένειά της, μία δωρεά αγάπης και αλληλεγγύης!

Το Δίκτυο, στο πλαίσιο του προγράμματος “Προσφέρω στην Υγεία”, δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί άμεσα στο ιδιαίτερο αίτημα το οποίο δέχθηκε από τον Σύλλογο Φίλων Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θέρμης.

Η 2,5 ετών μικρή Αλίνα η οποία πάσχει από τετραπληγία, απουσία ομιλίας και σχετικές διαταραχές, είχε την ανάγκη για ένα ειδικό αμαξίδιο το οποίο θα βοηθήσει στην βελτίωση της καθημερινής της μετακίνησης.

Μετά από άμεση συνεννόηση με την εταιρεία ΤΑΡ (Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου) η οποία συγχρηματοδότησε την προμήθεια, το Δίκτυο προχώρησε στη δωρεά του ειδικού αναπηρικού αμαξιδίου, το οποίο μέσω του ΚΙΑΛΛΗ (Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης) και τους εθελοντές του παραδόθηκε στην μικρή Αλίνα και την οικογένειά της.

Το κόστος της προμήθειας του ειδικού αναπηρικού καροτσιού καλύφθηκε από το Δίκτυο και τον TAP στο πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας και του προγράμματος Περιβαλλοντικών και Κοινωνικών Επενδύσεων που υλοποιεί ο TAP στη Βόρεια Ελλάδα.

Εκ μέρους του ΤΑΡ, η κα. Βασιλική Σωτηροπούλου, Διευθύντρια του προγράμματος, εξέφρασε την ικανοποίησή της και τις ευχαριστίες της προς το Δίκτυο για την άμεση κινητοποίηση και κάλυψη της ανάγκης της μικρής Αλίνας.

Ο Πρόεδρος του Δικτύου κ. Νικόλαος Πέντζος δήλωσε,

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το Δίκτυο και ο TAP βρέθηκαν για ακόμη μία φορά δίπλα στον συνάνθρωπο, εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη! Ευχαριστούμε επίσης το ΚΙΑΛΛΗ και τους εθελοντές του για την αμέριστη υποστήριξη και το Δίκτυο θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην μικρή Αλίνα και την οικογένειά της!»

Ο κ. Σπύρος Κοκκίνης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θέρμης δήλωσε

«Ευχαριστούμε το Δίκτυο και τους υπέροχους ανθρώπους του για την έμπρακτη και ουσιαστική υποστήριξή τους στο Κοινωνικό Ιατρείο Θέρμης στην περίπτωση της μικρής Αλίνας,

Με την ευγενική αυτή χειρονομία προσφέρατε ένα δώρο ζωής σε ένα παιδί που αγωνίζεται να κερδίσει το υγιές μέλλον που του αξίζει.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευαισθησία και την αλληλεγγύη που δείχνετε προς τους συνανθρώπους μας και ελπίζουμε να σας έχουμε πάντα στο πλάι μας!»

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency