Δίκτυο και Μπάρμπα Στάθης για ένα καλύτερο αύριο!

Μια πολύ σημαντική συνεργασία η οποία έχει προσφέρει ανακούφιση και βοήθεια σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας.

 

Το Δίκτυο και η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ μετά από  5 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας στο πλαίσιο του προγράμματος “Προσφέρω στα συσσίτια”, ανανεώνουν τη συνεργασία τους ενώνοντας τις δυνάμεις τους για….ένα καλύτερο αύριο!

 

Το 2020 υπήρξε ένα έτος στη διάρκεια του οποίου, η κοινωνία αντιμετώπισε πρωτόγνωρες δυσκολίες ενώ η συγκυρία της πανδημίας συνεχίζει να αποτελεί μία δοκιμασία για όλους. Mία συνθήκη όπου εταιρείες, ιδιώτες και κοινωφελείς οργανισμοί κλήθηκαν να συμβάλλουν με κάθε δυνατό τρόπο και να προσφέρουν έμπρακτη στήριξη στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 

Ένα τέτοιο παράδειγμα εταιρείας, που ξεχώρισε για την κοινωνική ευαισθησία της και τη συνέπεια που επιδεικνύει στηρίζοντας την ελληνική κοινωνία σταθερά και με υπευθυνότητα είναι ο χορηγός του Δικτύου, η εταιρεία  ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

 

Δίκτυο και ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ένωσαν τις δυνάμεις τους για ακόμη μία φορά κατά τη διάρκεια του 2020 και η αγαπημένη εταιρεία λαχανικών όλων των Ελλήνων υποστήριξε 4 Ιδρύματα με περισσότερους από 430 ωφελούμενους προσφέροντας σχεδόν 2 τόνους προϊόντων.

 

Ο Πρόεδρος του Δικτύου, κ. Νικόλαος Πέντζος δήλωσε, “Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το Δίκτυο, μία τόσο μεγάλη και σημαντική εταιρεία όπως η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ να βρίσκεται δίπλα στο έργο και την αποστολή μας σταθερά όλα αυτά τα χρόνια. Μια συνεργασία η οποία βασίζεται στις αρχές της Υπευθυνότητας, της Αλληλεγγύης, της αγάπης και του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία. Μια συνεργασία τόσο πολύτιμη για όλους μας!”

 

Η Deputy CEO και Marketing & CSR Director της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, κα. Αγάπη Παπαδοπούλου, δήλωσε, “Είμαστε περήφανοι που εδώ και 5 συναπτά έτη ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Δίκτυο και υλοποιούμε δράσεις αλληλεγγύης με το κοινό μας έργο. Μέσα από το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «Κάνουμε καλό!» η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δεσμεύεται να συνεχίσει να στέκεται με υπευθυνότητα, συνέπεια και σεβασμό στο πλευρό όσων βρίσκονται σε ανάγκη, επιδεικνύοντας αλληλεγγύη και προσφέροντάς τους έμπρακτη στήριξη.»

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency