Ένα ζεστό “γεύμα αγάπης”, μία ζεστή αγκαλιά!

Το Δίκτυο και η εθελοντική ομάδα Annapurna Team βρέθηκαν δίπλα στους συνανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη

Το 2022 έφυγε, το 2023 ήρθε αλλά αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα τις ανάγκες κάποιων συνανθρώπων μας. Αυτών που χρειάζονται μία επιπλέον υποστήριξη από όλους εμάς, ένα χέρι βοηθείας.

Την Κυριακή 08 Ιανουαρίου 2023, το Δίκτυο μαζί με την εθελοντική ομάδα Annapurna Team, βρέθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην περιοχή της Καμάρας όπου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν συνανθρώπους μας προσφέροντας τους ένα ζεστό πιάτο φαγητό.

Συνάνθρωποί μας οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να έχουν κάποιο σπίτι να μείνουν, είναι οικονομικά ασθενείς ή μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποια άλλη ιδιαιτερότητα για την οποία έστω η μικρή αυτή βοήθεια, ένα ζεστό σπιτικό φαγητό να τους είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πολύτιμο

Τα τελευταία 10 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2013, οι εθελοντές της ομάδας Annapurna – με την υποστήριξη του Δικτύου – προετοιμάζουν και προσφέρουν κάθε εβδομάδα σχεδόν 150 – 200 μερίδες φαγητό.

“Σπιτικό φαγητό” το οποίο προετοιμάζεται στο σπίτι από 10 εθελοντές μάγειρες, συσκευάζεται από τους εθελοντές της ομάδας και στη συνέχεια διανέμεται κάθε Κυριακή στους συνανθρώπους μας στον προάυλιο χώρο του Ι.Ν. Παναγίας Δέξιας στην Καμάρα Θεσσαλονίκης

Στην διανομή των “γευμάτων αγάπης” βρέθηκε και ο Πρόεδρος του Δικτύου, κ. Νικόλαος Πέντζος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στη δράση αλλά και να συνομιλήσει με πολλούς από τους εθελοντές και τους ωφελούμενους.

Οι υποστήριξη των συνανθρώπων μας γίνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος “Προσφέρω στην Κοινωνία” και σε άμεση συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Annapurna Team.

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency