ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο, ο νέος χορηγός του Δικτύου

Το Δίκτυο καλωσορίζει το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο ως επίσημο χορηγό του

 

Μια νέα πολύ σημαντική συνεργασία μεταξύ του Δικτύου και του ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο, η οποία έχει ως σκοπό την υποστήριξη των Κοινωνικών Προγραμμάτων και των ωφελούμενών του ανά την Ελλάδα.

 

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Δημήτρης Μάναρης δήλωσε “Είναι ιδιαίτερη μας τιμή που θα συνεργαστούμε και θα υποστηρίξουμε το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής. Η εταιρεία μας υλοποιεί εδώ και αρκετά χρόνια ένα στρατηγικό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στο πλαίσιο αυτό δεν θα μπορούσαμε να μην συνεργαστούμε με έναν τόσο αξιόλογο οργανισμό όπως το Δίκτυο!”

 

Ο Πρόεδρος του Δικτύου κ. Νικόλαος Πέντζος δήλωσε “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την σύναψη αυτής της συνεργασίας, για την συνένωση θα λέγαμε καλύτερα των δυνάμεών μας με απώτερο σκοπό την υποστήριξη των ευαίσθητα κοινωνικών ομάδων αλλά και του περιβάλλοντος. Τους καλωσορίζουμε στο Δίκτυο και την μεγάλη μας οικογένεια!” 

 

Λίγα λόγια για το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο

Το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους έχουν αποκλείσει τα τυροκομικά και τα ζωϊκά συστατικά από τη διατροφή τους, για λόγους υγείας ή στάσης ζωής. Παρασκευάζεται αποκλειστικά από 100% φυτικές πρώτες ύλες, όπως λάδι καρύδας, άμυλο ταπιόκας και πατάτας, β-καροτένιο, φυσικό εκχύλισμα ελιάς και είναι απαλλαγμένο από λακτόζη, καζεΐνη, σόγια, γλουτένη, trans λιπαρά και οποιοδήποτε συστατικό ζωικής προέλευσης.

 

Καλύπτει απόλυτα τους ολοένα και περισσότερους ανθρώπους που ανακαλύπτουν την δυσανεξία τους στη γλουτένη καθώς και όσους αποκλείουν από τη διατροφή τους τα γαλακτοκομικά εξ αιτίας της δυσανεξίας τους στη λακτόζη και καζεΐνη.

 

Εκτός από το ότι έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στο τραπέζι όσων νηστεύουν, το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο απαντά στις νέες διατροφικές τάσεις vegan που κερδίζουν ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές. Με γεύση που ξεχωρίζει !

 

Η εξαιρετική του γεύση έχει κερδίσει τους καταναλωτές που το επιλέγουν πλέον σταθερά κατά τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο στις περιόδους νηστείας. Ελαφρύ, με απαλή υφή και ιδιότητες που μοιάζουν με του κίτρινου τυριού ικανοποιεί γευστικά δημιουργώντας υπέροχα πιάτα !

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency