Φιλανθρωπική συναυλία με την Μαρινέλλα και τον Μάριο Φραγκούλη

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1629316627164{margin-top: -70px !important;}”]

Στο πλαίσιο συμπλήρωσης τριάντα 30 χρόνων λειτουργίας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ «ΣΤΟΡΓΗ» και δέκα 10 χρόνων λειτουργίας του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής διοργανώνουν μαζί Φιλανθρωπική Συναυλία

[/vc_column_text][vc_column_text]

Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ και ο ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, για πρώτη φορά στη σκηνή μαζί. Ήταν θέμα χρόνου να συνυπάρξουν καλλιτεχνικά γιατί το συζητούσαν και το οραματίζονταν εδώ και πολλά χρόνια.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου θα τους απολαύσουμε στη σκηνή του Θεάτρου Γης στη Θεσσαλονίκη, σε μια πολύ ιδιαίτερη και μοναδική μουσική παράσταση. Η παράσταση αυτή αποτελεί την μεγαλύτερη καλλιτεχνική συνάντηση της χρονιάς και μια σπάνια ευκαιρία να απολαύσουμε δύο κορυφαίους ερμηνευτές μαζί, επί σκηνής. Τραγούδια που αγάπησε η Ελλάδα και μουσικές που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο.

[/vc_column_text][vc_column_text]

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ και ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, δίνουν την χαρά και τη δύναμη στα κοινό τους, με το μοναδικό τους ρεπερτόριο και την ασύγκριτη σκηνική τους ενέργεια, στηρίζοντας έργο του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ και του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Λίγα λόγια για τον Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών Στοργή
Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» φέτος κλείνει τα 30 χρόνια από την ίδρυση του 1991-2021. Τριάντα χρόνια συμβάλει ουσιαστικά με υπηρεσίες και έργα στη καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου.
Το πρώτο μεγάλο έργο είναι το Αιματολογικό Κέντρο «ΣΤΟΡΓΗ» το οποίο ανήγειρε και εξόπλισε ξενοδοχειακά και επιστημονικά και το χάρισε στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου». Το δεύτερο μεγάλο έργο είναι ο Ξενώνας Φιλοξενίας «ΣΤΟΡΓΗ», ο οποίος εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κο Προκόπη Παυλόπουλο τον Οκτώβριο του 2016 και λειτουργεί κανονικά, προσφέροντας στέγη στα παιδιά και στους συνοδούς τους, όταν έρχονται για θεραπεία στα Παιδοογκολογικά Τμήματα των Νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο και Παπανικολάου, από περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης.
Ο Σύλλογος «ΣΤΟΡΓΗ» μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει καμία κρατική ή ευρωπαϊκή επιχορήγηση. Τα έσοδα της «ΣΤΟΡΓΗΣ» προέρχονται αποκλειστικά από συνδρομές των μελών της, εκδηλώσεις τις οποίες διοργανώνει, χορηγίες και δωρεές.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Με τη συμμετοχή σας στηρίζετε το έργο του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή» και του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και & Αρωγής. 

Τα έσοδα του Δικτύου θα κατευθυνθούν προς την ενίσχυση της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης

[/vc_column_text][vc_column_text]

  • Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη Θέατρο Γης

Ώρα έναρξης: 21.30

  • Τιμές εισιτηρίων: 30€, 20€ 15€
  • Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr και στα καταστήματα Public

[/vc_column_text][vc_btn title=”ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ!” color=”orange” size=”lg” align=”center” css_animation=”fadeIn” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.ticketservices.gr%2Fevent%2Fmarinella-marios-frangoulis-thessaloniki%2F|||” css=”.vc_custom_1629315134618{background-color: #f7f7f7 !important;}”][/vc_column][/vc_row]

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency