“Γεύματα αγάπης” για όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη!

Ένα ζεστό πιάτο φαγητό και μία αγκαλιά στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται την υποστήριξή μας.

Η εθελοντική ομάδα/ΚοινΣΕπ Annapurna και το Δίκτυο, αφουγκράζοντας προσεκτικά και για πολλά χρόνια τις ανάγκες και τις δυσκολίες της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας, προσφέρουν την δική τους βοήθεια στις οικογένειες και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από ένα πιάτο φαγητό αλλά και άλλα βασικά αγαθά.

Τα τελευταία 10 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2013, οι εθελοντές της ομάδας Annapurna – με την υποστήριξη του Δικτύου – προετοιμάζουν και προσφέρουν κάθε εβδομάδα σχεδόν 150 – 200 μερίδες φαγητό.

“Σπιτικό φαγητό” το οποίο προετοιμάζεται στο σπίτι από 10 εθελοντές μάγειρες, συσκευάζεται από τους εθελοντές της ομάδας και στη συνέχεια διανέμεται κάθε Κυριακή στους συνανθρώπους μας στον προάυλιο χώρο του Ι.Ν. Παναγίας Δέξιας στην Καμάρα Θεσσαλονίκης. Οι μερίδες προσφέρονται σε συνανθρώπους μας οι οποίοι μπορεί να είναι άστεγοι, οικονομικά αδύνατοι, πολύτεκνες οικογένειες, πάντα χωρίς καμία απολύτως διάκριση.

Πέρα από τις μερίδες φαγητού, η ομάδα προσφέρει και άλλα χρήσιμα βασικά αγαθά όπως κουβέρτες, καθαριστικά, παπούτσια, ρούχα, τρόφιμα μακράς διάρκειας κ.ά.

“Όλοι μαζί ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο!”

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency