H W3Vitals νέος χορηγός του Δικτύου

Μια νέα σημαντική συνεργασία για το Δίκτυο σε επίπεδο τεχνολογίας και Digital Communications.

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληγγύης & Αρωγής – στο πλαίσιο της ολοένα και αυξανόμενης αναβάθμισής του – ανακοινώνει με μεγάλη του χαρά και τιμή την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία W3Vitals, η οποία απoτελεί πια Επίσημο Χορηγό του.

Η εταιρεία W3Vitals προχώρησε στον επανασχεδιασμό της επίσημης ιστοσελίδας του Δικτύου κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την βελτίωση της ταχύτητάς και της περιήγησης του επισκέπτη, καθώς επίσης και την γενικότερη βελτίωση και αναβάθμιση της εμπειρίας του χρήστη.

Ο CMO και Co-Founder της W3Vitals, κ. Τιμολέων Δελήμπασης δήλωσε «Ευχαριστούμε πολύ το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής και τον Πρόεδρό του, κ. Νικόλαο Πέντζο, για την ευκαιρία που μας έδωσαν να συνδράμουμε κι εμείς στο τόσο σημαντικό έργο τους. Η εθελοντική προσφορά, η αλληλεγγύη και η κοινωνική υπευθυνότητα αποτελούν βασικές αξίες της W3Vitals. Ήταν, λοιπόν, μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να αναλάβουμε την ανάπτυξη της ιστοσελίδας dkaa.gr με custom κώδικα, ώστε να βοηθήσουμε το Δίκτυο να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του διαδικτύου και να προβάλει αποτελεσματικότερα το έργο του, συσπειρώνοντας τον επιχειρηματικό κόσμο και την κοινωνία για ένα καλύτερο αύριο!»

Το Δίκτυο ευχαριστεί θερμά την εταιρεία W3Vitals για την πολύ σημαντική αυτή χορηγία και υποστήριξή της η οποία θα είναι σε σταθερό επίπεδο.

“Ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο!”

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency