Η NOMOS δίπλα στο Δίκτυο

Η δικηγορική εταιρεία η οποία βρίσκεται στο πλευρό του Δικτύου από την πρώτη ημέρα της λειτουργείας του

 

Μία πορεία σχεδόν 8 χρόνων για το Δίκτυο, περισσότερα από 110 μνημόνια συνεργασίας, εκατοντάδες δωρεές, ενέργειες αλλά και συνεργασίες με μεγάλους οργανισμούς για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων και της κοινωνίας.

 

Το Δίκτυο είχε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να έχει δίπλα του έναν πολύτιμο υποστηρικτή, ο οποίος προσέφερε εθελοντικά τις Νομικές υπηρεσίες του με υψηλό επαγγελματισμό, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία, την δικηγορική εταιρεία NOMOS.

 

Ο Πρόεδρος του Δικτύου – κ. Νικόλαος Πέντζος – αλλά και το προσωπικό του ευχαριστούν θερμά την NOMOS για την πολύτιμη και αμέριστη υποστήριξή τους στο έργο και την αποστολή του όλα αυτά τα χρόνια!

 

Λίγα λόγια για την NOMOS:

Η δικηγορική εταιρία NOMOS, η οποία ιδρύθηκε το 1995 στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί μία από τις πρώτες και ήδη γνωστότερες δικηγορικές εταιρίες στην Ελλάδα.

 

Εξειδικεύεται, κυρίως, σε ζητήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο, δεδομένου ότι οι περισσότεροι πελάτες της είναι μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από το χώρο της μεταποίησης, των υπηρεσιών και του εμπορίου. Επιπλέον, είναι η νομική σύμβουλος σωματείων και νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, που εκπροσωπούν την επιχειρηματική κοινότητα.

 

Πέραν των Ελλήνων πελατών, η NOMOS ανταποκρίνεται με επάρκεια και στις ανάγκες των αλλοδαπών εντολέων της, δεδομένου ότι διαθέτει πολύγλωσσους δικηγόρους, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους στο εξωτερικό.

 

Η NOMOS έχει δημιουργήσει ένα οργανωμένο δίκτυο δικηγόρων, συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών σε όλη τη χώρα, ώστε να παρέχει πλήρη υποστήριξη στους πελάτες της, να αντιμετωπίζει συνολικά όλα τα προβλήματά τους και να ικανοποιεί τις ανάγκες τους.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο στην κάμερα του Δικτύου:

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency