Στο πλαίσιο του προγράμματος του Δικτύου, «Προσφέρω στην Υγεία», η KLEEMANN προχώρησε στη δωρεά ενός αυτόματου απινιδωτή στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Η KLEEMANN προχώρησε στη δωρεά ενός αυτόματου απινιδωτή στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του προγράμματος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής «Προσφέρω στην Υγεία». 

Σε ειδική εκδήλωση για την παράδοση της συσκευής, ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Δημήτρης Τσιντάρης, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι μαθητές και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Κωστής Θεοδωρίδης, αναφέρθηκαν στη σπουδαιότητα της ύπαρξης ενός αυτόματου απινιδωτή σε οποιονδήποτε χώρο την κατάλληλη στιγμή.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Δικτύου κ. Νικόλαος Πέντζος δήλωσε ότι: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς που η εταιρεία KLEEMANN επίλεξε για ακόμη μία φορά να υποστηρίξει το Πρόγραμμα – Προσφέρω στην Υγεία. Αυτή είναι η πρώτη από μία σειρά στοχευμένων παραδόσεων αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών τις οποίες θα κάνουμε μαζί με την KLEEMANN και ευελπιστούμε να μην χρειαστούν ποτέ.»

H κα. Μαρία Συμπιλίδου, CSR & Communication Manager του ομίλου KLEEMANN δήλωσε: «Για όλους εμάς στην KLEEMANN η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας και καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε, αντιλαμβανόμενοι τον ευρύτερο ρόλο μας στην κοινωνία, πέρα από τα όρια της λειτουργίας μας. Συνεπώς, όταν το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής, μας πρότεινε να προχωρήσουμε σε δωρεά απινιδωτή στο σχολείο, το δεχτήκαμε την ίδια στιγμή. Ο απινιδωτής που παραδίδουμε σήμερα, είναι ένα πολύτιμο μηχάνημα, καθώς έχει σώσει χιλιάδες ανθρώπινες ζωές παγκοσμίως». 

Δείτε το video από την εκδήλωση παράδοσης του απινιδωτή,

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency