Δίκτυο - Lidl Hellas - ΚΥΑΔΑ

Η Lidl Ελλάς στηρίζει 340 οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη, προσφέροντας προϊόντα συνολικής αξίας 300.000€ σε βάθος τριών χρόνων

Η εταιρεία θέτει στο επίκεντρο για ακόμη μία φορά την κοινωνική προσφορά και αποδεικνύει τη δέσμευσή της για ένα καλύτερο αύριο.

Η Lidl Ελλάς, πιστή στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που ακολουθεί, προχωρά σε ανακοίνωση της συνέχισης της Συνέργειας Προσφοράς και Αγάπης με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής (Δίκτυο) και το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.). Στο πλαίσιο των τριών χρόνων που πραγματοποιείται η συνέργεια αυτή, η Lidl Ελλάς προσφέρει συνολικά προϊόντα αξίας 300.00€ για την στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Οι τρεις φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό και αποδεικνύουν πως η αλληλεγγύη είναι συλλογική υπόθεση με διάρκεια. Συγκεκριμένα, η Lidl Ελλάς στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου και της συνδρομής της στη δραστηριότητα του Δικτύου, αποφάσισε να προβεί σε συνέχιση της δωρεάς τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών καθαριότητας, χαρτικών κ.ά., συνολικής αξίας 100.000€ και πάλι, σε διάστημα δέκα μηνών. Τα προϊόντα θα παραλαμβάνει σε μηνιαία βάση το Δίκτυο από την αποθήκη της εταιρείας στα Καλύβια Αττικής και θα τα διαθέτει για τη στήριξη του έργου του Κ.Υ.Α.Δ.Α., συγκεκριμένα για την κάλυψη βασικών αναγκών 340 οικογενειών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

«Έχοντας ως αποστολή μας ένα καλύτερο και βιώσιμο αύριο για όλους, συνεχίζουμε αυτή τη συνέργεια προσφοράς και αγάπης για μία ακόμη χρονιά και στεκόμαστε δίπλα σε όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη. Με ισχυρό αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στην κοινωνία των πολιτών, παράγουμε καθημερινά και υπεύθυνα κοινωνική και οικονομική αξία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βασιλική Αδαμίδου – Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Ελλάς.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνέχιση αυτής της πολύ σημαντικής συνεργασίας, η οποία μέχρι σήμερα έχει προσφέρει τόσα πολλά στους συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους. Η συνένωση των δυνάμεών μας έδειξε και θα συνεχίσει να δείχνει, πως όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τόσα πολλά, σε έναν κόσμο που το έχει πραγματικά ανάγκη», αναφέρει ο Πρόεδρος του Δικτύου, κ. Νικόλαος Πέντζος.

«Μία συνέργεια τεράστιας σημασίας για το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων – Κ.Υ.Α.Δ.Α., τους ανθρώπους που στηρίζει και την κοινωνία μας. Το ισχυρό αποτύπωμα του προγράμματος είναι το ισχυρότερο επιχείρημα για τη συνέχισή του. Με την αξία της αλληλεγγύης να διέπει τη στενή συνεργασία του Δήμου Αθηναίων και του Κ.Υ.Α.Δ.Α. με τη Lidl Ελλάς και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συνεχίζουμε το έργο προσφοράς προς τις ευάλωτες οικογένειες. Κοινός μας στόχος να απαντήσουμε στις ανάγκες τους και να κάνουμε τη ζωή τους καλύτερη», τόνισε η Πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α. κα. Μελίνα Δασκαλάκη.

“Όλοι μαζί ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο!”

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency