Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στην 3η Μαραθώνια Εκπομπή του ka-business για την Κοινωνική Ευθύνη και το Δίκτυο

Μία πρωτοβουλία η οποία θα δώσει ένα χέρι βοηθείας και υποστήριξης σε πολλούς συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

Το ka-business διοργάνωσε για 3η χρονιά την Μαραθώνια εκπομπή του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αναδείξει το διαφορετικό πρόσωπο της επιχειρηματικότητας, της εταιρικής ευθύνης και υπευθυνότητας.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, στο Περίπτερο 1 της ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, δεκάδες ομιλητές από τον επιχειρηματικό κόσμο, αναγνώστες αλλά και εκατοντάδες φίλοι του ka-business και του Δικτύου έδωσαν το “παρών” στην Μαραθώνια Εκπομπή για την Κοινωνική Ευθύνη η οποία πραγματοποιήθηκε στο ka-business Web TV.

Στο πλαίσιο της εκπομπής και της πρωτοβουλίας αυτής, συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες σακούλες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία δόθηκαν στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής για την υποστήριξη των προγραμμάτων του “Προσφέρω στα συσσίτια” & αλλά και το “Προσφέρω στην Οικογένεια” σε συνεργασία με την Εθελοντική ομάδα Annapurna Team η οποία θα τα αξιοποιήσει επίσης για τα “Γεύματα αγάπης”.

”Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω για την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου που έφθασε με μία σακούλα τρόφιμα για να στολίσει το δέντρο μας. Οι εκατοντάδες σακούλες που συγκεντρώθηκαν από τους φίλους και αναγνώστες μας αλλά και από τους παραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας δόθηκαν στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής. Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής που κατάφερα με την ομάδα μου, την αχτύπητη ομάδα του ka-business.gr, να συνεισφέρουμε φέτος με τα τρόφιμα που συγκεντρώσαμε φέτος, σε αυτά τα γεύματα αγάπης της εθελοντικής ομάδας Annapurna  που με την υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, προετοιμάζουν κάθε εβδομάδα 200 μερίδες φαγητό…γιατί πλέον το ζεστό πιάτο φαγητό δεν είναι δεδομένο για πολλές οικογένειες της χώρας μας”

Δήλωσε η κα. Ραλλιώ Λεπίδου – Δημοσιογράφος – Δημιουργός του ka-business.gr – Ανταποκρίτρια STAR CHANNEL

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την πρωτοβουλία της κα. Λεπίδου και όλης της ομάδας του ka-business, για την υποστήριξη του έργου και της αποστολής του Δικτύου, για την υποστήριξη εκατοντάδων συνανθρώπων μας οι οποίοι έχουν πραγματικά ανάγκη ένα χέρι βοηθείας. Η 3η Μαραθώνια Εκπομπή ανέδειξε ακόμα περισσότερο την σημαντικότητα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Υπευθυνότητας και Αλληλεγγύης. Απώτερος σκοπός του Δικτύου άλλωστε, είναι να γεφυρώσει τον επιχειρηματικό κόσμο με την κοινωνία, προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια και μακροπρόθεσμα οφέλη σε ευπαθείς ομάδες και άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα στην κοινωνία. Ευχαριστούμε πολύ και πάλι και ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος με σωματική και ψυχική υγεία!”

Δήλωσε ο κ. Νικόλαος Πέντζος – Πρόεδρος του Δικτύου

Δείτε απόσπασμα από την Μαραθώνια Εκπομπή του ka-business και την συμμετοχή του Προέδρου του Δικτύου, κ. Νικόλαου Πέντζου

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency