Μία ανεπανάληπτη μουσική βραδιά για όλους τους φίλους της «ΣΤΟΡΓΗΣ» και του «ΔΙΚΤΥΟΥ», παρέα με τις μοναδικές φωνές της Μαρινέλλας και του Μάριου Φραγκούλη

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1632582183296{margin-top: -90px !important;}”]

Μια φιλανθρωπική συναυλία, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Θεσσαλονίκης, στην οποία έδωσε τον παρών πλήθος κόσμου «ενώνοντας τις φωνές τους για ένα καλύτερο αύριο!».

 

Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης σε μία μουσική παράσταση στην οποία βρέθηκαν «όλοι μια αγκαλιά, για τον σκοπό της Προσφοράς, της Αγάπης, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Πολιτισμού» όπως ανέφερε στον ευχαριστήριο χαιρετισμός της και φανερά συγκινημένη η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ» κα. Τίμη Μπακατσέλου.

 

Από την μεριά του ο Πρόεδρος του Δικτύου – κ. Νικόλαος Πέντζος – ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες και όλους τους συμμετέχοντες για αυτή την πολύ όμορφη και συνάμα σημαντική συναυλία καθώς τα έσοδα του Δικτύου θα κατευθυνθούν προς την υποστήριξη της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

 

Ήταν μια, κατά γενική ομολογία, ξεχωριστή εκδήλωση, άξια προς μίμηση, τηρουμένων των προβλεπόμενων προληπτικών μέτρων έναντι της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ. 

 

Το Δίκτυο θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους Χορηγούς και τους Υποστηρικτές της εκδήλωσης και φυσικά όλο τον κόσμο ο οποίος έδωσε το παρών.

 

Δείτε εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ:

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency