Μουσική Φιλανθρωπική βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά της “ΣΤΟΡΓΗ”

 

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η φιλανθρωπική συναυλία για τα παιδιά της ΣΤΟΡΓΗΣ την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών παιδιών ΣΤΟΡΓΗ με την Υποστήριξη του Δικτυού Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

 

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Αντώνης Ρέμος, Θεσσαλονικιός στην καταγωγή, μας ταξίδεψε με την μαγευτική και χαρακτηριστική φωνή του σε  γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες της πολυετούς δισκογραφίας του αλλά και σε υπέροχες μελωδίες του διεθνούς φήμης συνθέτη και πιανίστα Στέφανου Κορκολή. Μαζί τους η εξαιρετική Σοφία Μανουσάκη, που φώτισε με την παρουσία της την παράσταση. Η Αίθουσα Φίλων Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης πλημμύρισε από μουσικές και οι τρείς καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με το κοινό της Θεσσαλονίκης να τους αποθεώνει, κατακλύζοντας την αίθουσα του Μεγάρου, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά της «ΣΤΟΡΓΗΣ».

 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ κα Πολυτίμη Μπακατσέλου, καλωσόρισε τους φίλους του Συλλόγου και ευχαρίστησε το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής για την υποστήριξή του,  τους χορηγούς οι οποίοι στήριξαν τη βραδιά, τους καλλιτέχνες και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της βραδιάς. Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά το κοινό της Θεσσαλονίκης το οποίο αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή αυτή τη μοναδική συναυλία εξαντλώντας τα εισιτήρια. Στην εναρκτήρια ομιλία της  η Πρόεδρος στάθηκε μόνο στα δύο μεγάλα έργα του Συλλόγου ΣΤΟΡΓΗ, στο Αιματολογικό Κέντρο “ΣΤΟΡΓΗ” ένα κτίριο 4.000τμ το οποίο η ΣΤΟΡΓΗ κατασκεύασε, εξόπλισε ξενοδοχειακά και επιστημονικά και χάρισε στο Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και στον Ξενώνα Φιλοξενίας της ΣΤΟΡΓΗΣ, ένα κτίριο 2.000τμ, ο οποίος λειτουργεί από το 2016 σχεδόν με απόλυτη πληρότητα στην περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

 

Ο Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής κος Νικόλαος Πέντζος ευχαρίστησε τους φορείς οι οποίοι υποστηρίζουν το Δίκτυο αλλά και τα μέλη της ΣΤΟΡΓΗΣ για την άψογη συνεργασία. Το Δίκτυο στηρίζει τη ΣΤΟΡΓΗ αλλά και όλους τους Συλλόγους της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας ενισχύοντας είτε με χρήματα είτε σε είδος την προσπάθειά τους. Επίσης, ευχαρίστησε τις πολλές επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που όλα αυτά τα χρόνια αδιάλειπτα είναι κοντά στο Δίκτυο προσφέροντας ο καθένας ότι μπορεί.

 

Τέλος, τόνισε ότι η προσφορά δεν έχει ταμπέλες δεν έχει σύνορα δεν έχει εγωισμούς αρκεί και μόνο να προσφέρεις όπου μπορείς.

 

Ο κοινός σκοπός για την ενίσχυση των παιδιών τα οποία δοκιμάζονται από τον καρκίνο και φιλοξενούνται δωρεάν για όσο διάστημα διαρκεί η νοσηλεία τους στον Ξενώνα Φιλοξενίας της ΣΤΟΡΓΗΣ επετεύχθη με την εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου λίγες μέρες μετά τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας κατά του παιδικού καρκίνου. Στο τέλος της βραδιάς η Πρόεδρος της ΣΤΟΡΓΗΣ απένειμε αναμνηστική τιμητική πλακέτα στους καλλιτέχνες αλλά και στον κο Γιώργο Ντάβλα, παρουσιαστή της βραδιάς.

 

 

Ευχαριστούμε θερμά τους κάτωθι χορηγούς για την υποστήριξή τους

 

  • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΠΑΥΛΙΔΗΣ Α.Ε. ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ

 

  • ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΕΛΒΙΑΛ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

 

  • ΧΑΛΚΙΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ:  ΕΘΝΙΚΗ FACTORS Α.Ε. & PORTO PALACE HOTEL

 

  • ΧΟΡΗΓΟΙ:

LIDL ΕΛΛΑΣ A.E.

ATTICA – Πολυκαταστήματα

AEGEAN AIRLINES

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ – Πλαστικός Χειρουργός

ΚΕΒΕ – ΚΕΡΑΜΟΥΡΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. – Βιομηχανία Γάλακτος

ERNEST YOUNG

THALIA EXARCHOU JEWELLERY

METROPOLITAN COLLEGE

MAKEDONIA PALACE HOTEL

PHARMACAST – ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ

O.Λ.Θ. Α.Ε.

ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΑΘΗΣ ΑΕ.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

LM VISION – ΜΟΝΑΔΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

BIOARTIS S.A.

MASTERPOOL A.E.

MEXIL A.E.

DOCA

KRONOS

STARKS

ENTERSOFT

MENEXOPOULOS.GR

MORRIS

COCOMAT

SAMARAS – MEDICAL GAS SOLUTIONS

XENIOS GATE

SPLENDID TRAVEL CENTER

MOZES

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency