RIST Hellas – νέος επίσημος Χορηγός του Δικτύου

Το Δίκτυο καλωσορίζει την εταιρεία RIST Hellas στη μεγάλη του οικογένεια

Μία νέα συνεργασία για το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής η οποία έρχεται να υποστηρίξει το έργο και την αποστολή του σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την Κοινωνία μας. Η εταιρεία RIST Hellas – με έντονη κοινωνική δραστηριότητα όλα αυτά τα χρόνια – επέλεξε το Δίκτυο ως στρατηγικό της συνεργάτη σε επίπεδο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Αλληλεγγύης με σκοπό τον σχεδιασμό και την από κοινού υλοποίηση προγραμμάτων και ενεργειών.

Ο CEO της RIST Hellas κ. Βασίλης Τοτόλης δήλωσε «Η σύναψη συνεργασίας με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής αποτελεί για την οικογένεια της RIST Hellas ιδιαίτερη χαρά και τιμή. Η συνεργασία αυτή ξεκινά με βάση την κοινή πεποίθηση της ανάγκης υποστήριξης των ευαίσθητα κοινωνικών ομάδων αλλά και του περιβάλλοντος και δεσμευόμαστε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να συμβάλλουμε από πλευράς μας στο παραγωγικό έργο του Δικτύου!»

Ο Πρόεδρος του Δικτύου κ. Νικόλαος Πέντζος δήλωσε «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία αυτή και ακόμα πιο σίγουροι για την αποτελεσματικότητα και την επιτυχία της με απώτερο σκοπό την υποστήριξη της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας»

Η RIST Hellas ιδρύθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στον χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια έγινε επίσημη αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο των επώνυμων μαρκών Gant Time, Oris, Paul Hewitt, TW Steel και Diesel και μόνο στην Ελλάδα των: Armani Exchange, DKNY, Emporio Armani, Fossil, Michael Kors, Skagen, Nomination και Tsars Collection by Tatiana Faberge.

Τελευταία σημαντική συνεργασία για την στρατηγική διεύρυνσης των μαρκών, είναι η επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα των ιαπωνικών μαρκών ρολογιών Seiko και Lorus.

Το δίκτυο συνεργατών της RIST Hellas αποτελείται από 380 φυσικά καταστήματα και πάνω από 100 ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop), το οποίο και συνεχώς αναπτύσσεται βασιζόμενο στην επιτυχημένη στρατηγική ανταγωνιστικής τοποθέτησης και εξαιρετικού μάρκετινγκ, στα καλύτερα σημεία πώλησης, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η RIST Hellas συνεργάζεται καθημερινά στενά με τους πελάτες της, κατανοώντας τις ανάγκες τους και δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας, που στηρίζονται στην ανάπτυξη προσωπικών σχέσεων εμπιστοσύνης και αλληλοϋποστήριξης.

Μάθετε περισσότερα εδώ: www.rist.gr

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency