Τηλεμαραθώνια εκπομπή από το ka-business

Save the Date: Το ka-business.gr διοργανώνει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου Μαραθώνια Εκπομπή για την Kοινωνική Eυθύνη και το Δίκτυο

Καινοτομία και Ανάπτυξη δίχως κοινωνικό πρόσωπο δεν υπάρχει. Στο πλαίσιο αυτό πριν τρία χρόνια η ομάδα του ka-business.gr δημιούργησε ένα νέο θεσμό θέλοντας να αναδείξει το άλλο πρόσωπο της επιχειρηματικότητας και τη σημασία της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο.

Άνθρωποι από την πολιτική σκηνή, από τον επιχειρηματικό, βιομηχανικό, βιοτεχνικό, δημοσιογραφικό χώρο, άνθρωποι της αγοράς και απλοί συμπολίτες μας, θα παρουσιάσουν τη δική τους ευθύνη απέναντι στην κοινωνία.

Συντονιστείτε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο www.ka-business.gr

Δείτε ζωντανά με live streaming στο web tv του ka-business.gr από τις 11:00 έως τις 21:00 το άλλο πρόσωπο της επιχειρηματικότητας…τους ανθρώπους που στηρίζουν την κοινωνία μας.

Το δέντρο φέτος θα συγκεντρώσει σακούλες αγάπης από τους φίλους και αναγνώστες του ka-business.gr, οι οποίες θα δοθούν στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής.

Σας περιμένουμε λοιπόν με ένα ζεστό κρασί, στο Περίπτερο 1 της ΔΕΘ – HELEXPO από τις 11:00 έως 21:00 να συγκεντρώσουμε όλοι μαζί τρόφιμα για να ανακουφίσουμε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Το Δίκτυο θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την ομάδα του ka-business.gr για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία !

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency