Στο πλευρό της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Καβάλας

Στο πλευρό της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Καβάλας

Στο πλευρό της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Καβάλας στάθηκε ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP) που υποστήριξε το παράρτημα της Οργάνωσης με χορηγία διασωστικού εξοπλισμού. Ο εξοπλισμός που προσφέρθηκε στους εθελοντές της ΕΟΔ Καβάλας περιλάμβανε ορειβατικά σχοινιά, κράνη, φορεία και υλικά αναρρίχησης, τα οποία είναι απαραίτητα σε διαδικασίες ορεινής διάσωσης, ασυρμάτους που καλύπτουν τις ανάγκες των τηλεπικοινωνιών στη διάρκεια επιχειρήσεων, όπως επίσης και μία αντλία, που χρησιμοποιείται για αντλήσεις νερού σε περιπτώσεις πλημμυρικών φαινομένων.

 

Το σύνολο του εξοπλισμού είναι εξαιρετικά απαραίτητο για τα μέλη του παραρτήματος της Καβάλας, καθώς χωρίς αυτό δεν είναι εφικτή η συνδρομή τους σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών και άλλων περιστατικών που θέτουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή. Η χορηγία από τον TAP, που υλοποιήθηκε μέσω του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής ήρθε ως αναγνώριση του έργου που πρόσφεραν οι εθελοντές της ΕΟΔ Καβάλας, τόσο κατά τη διάρκεια του παγετού στις αρχές του χρόνου – με μετακινήσεις νεφροπαθών και προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης σε αποκλεισμένα χωριά – όσο και στη μεγάλη φωτιά της Θάσου τον Σεπτέμβριο του 2016.

 

Εκτός, ωστόσο, από τις δύο μεγάλες αυτές επιχειρήσεις, οι εθελοντές της ΕΟΔ Καβάλας είναι παρόντες σε κάθε κατάσταση κρίσης στον Νομό, προσφέροντας πάντα τις υπηρεσίες τους για την προστασία των συνανθρώπων μας. Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καβάλας ευχαριστεί τον αγωγό TAP και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής για την υποστήριξη στο έργο της.

 

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency