
Το ΔΙΚΤΥΟ στο 19ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία & Ανάπτυξη
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 19ου πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ το Σάββατο 29 Μαρτίου 2025 το οποίο το διοργάνωσε το ka-business.gr στο ξενοδοχείο Porto Palace με συν διοργανωτή την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και υπό την αιγίδα των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Εσωτερικών τμήμα Μακεδονίας – Θράκης.
60 ομιλητές απ΄ολη την Ελλάδα ανέδειξαν μέσα από 6 θεματικές το Νέο Σύγχρονο Βιώσιμο Μοντέλο Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας.
Εκεί παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής Νικόλαος Πέντζος και επισήμανε πως «δεν υπάρχει μέγεθος στην Αλληγεγγύη». Μάλιστα τόνισε πως, η Παιδεία και η κουλτούρα, η αξιοπιστία, η συνέπεια, η εθελοντισμός, είναι αυτά που θα φέρουν αποτέλεσμα τα επόμενα χρόνια.
Δείτε την ομιλία του κ. Νίκολαου Πέντζου παρακάτω: