Συνεργασία Δικτύου με τη ΔΕΘ – Helexpo

Η κοινωνική συνοχή και η προσφορά στον συνάνθρωπο αποτελούν την κεντρική ιδέα που χαρακτηρίζει το μνημόνιο συναντίληψης, το οποίο θα υπογράψουν η ΔΕΘ – Helexpo και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής. Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής είναι μία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, την οποία έχουν συστήσει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

 

Σκοπός του είναι η σύνδεση της επιχειρηματικής κοινότητας, που εκπροσωπείται από τους παραπάνω φορείς, με ιδρύματα που προσφέρουν κοινωνικό έργο, ιδιαίτερα προς τα παιδιά και τους νέους, με νομικά πρόσωπα ιδιωτικού/δημοσίου δικαίου που έχουν παρόμοιους σκοπούς κτλ. Το μνημόνιο συναντίληψης θα προσφέρει τη δυνατότητα στον εθνικό εκθεσιακό φορέα να στηρίξει ενεργά και με δράσεις αλληλεγγύης ιδρύματα που προσφέρουν απλόχερα και αφιλοκερδώς κοινωνικό έργο.

 

Ήδη προς αυτή την κατεύθυνση η ΔΕΘ – Helexpo έχει προτείνει στο Δίκτυο να επισκεφτούν δωρεάν τις επόμενες ημέρες το θεματικό πάρκο «Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» παιδιά από διάφορα ιδρύματα της Βόρειας Ελλάδας. Η πρωτοβουλία αυτή είναι η πρώτη σε μια σειρά από ανάλογες δράσεις, οι οποίες θα σχεδιαστούν και θα υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής και την ΔΕΘ – Helexpo.

 

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency