Το Δίκτυο και η K2 Contract Furniture δίπλα στον Δ. Παύλου Μελά

Μία Δωρεά από τον χορηγό του Δικτύου – K2 Contract Furniture – η οποία έρχεται να υποστηρίξει την αποστολή, τις υπηρεσίες αλλά και το πολύ σημαντικό έργο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων του Δ. Παύλου Μελά.

 

Σε συνέχεια της δωρεάς επίπλων στην “Παιδική Ομπρέλα” στην Ευκαρπία, ήρθε η σειρά επιπλέον 3 Κοινωνικών δομών του Δήμου Παύλου Μελά και συγκεκριμένα:

  • Κέντρο Άνοιας  (Σταυρούπολη)
  • Εργασιακή Στήριξη (Πολίχνη)
  • Κοινωνικό Φροντιστήριο (Νικόπολη)

Ο Δήμαρχος κ. Δήμητριος Δεμουρτζίδης δήλωσε “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη Δωρεά αυτή από την K2 Contract Furniture, θεωρώ πως η ιδιωτική πρωτοβουλία έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο στη χώρα μας πόσο μάλλον αυτή τη δύσκολη οικονομική, κοινωνική και υγειονομική συγκυρία. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η συνεργασία του Δήμου μας με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής με απώτερο σκοπό την βελτίωση του επιπέδου ζωής των συνανθρώπων μας αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος”.

 

Ο Πρόεδρος του Δικτύου κ. Νικόλαος Πέντζος δήλωσε “Το Δίκτυο θα βρίσκεται δίπλα σε όλους όσους το έχουν ανάγκη, καθώς η αποστολή του είναι η ανάπτυξη του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της αγάπης στην Κοινωνία. Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό μας για τη Δωρεά αυτή και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αποτελούν μέρος της οικογένειας του Δικτύου”.

 

O Γενικός Διευθυντής της K2 Contract Furniture κ. Βλάσσης Παπαδόπουλος δήλωσε “Είναι μεγάλη μας τιμή που αποτελούμε μέλος της οικογένειας του Δικτύου και που μας δίνεται η ευκαιρία να μπορέσουμε να προσφέρουμε και να υποστηρίξουμε το έργο δύο πολύ σημαντικών οργανισμών και φορέων. Η ευκαιρία να μπορέσουμε να βρεθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας. Σας ευχαριστούμε πολύ!”

 

Η Δωρεά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος του Δικτύου “Προσφέρω στην Κοινωνία”

 

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency