Το Δίκτυο και το Φυλλάδιο Προσφοράς #apotalidl»

 

Με την παράδοση επιταγών ύψους 40.083€ ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη, στην Πειραιώς, το «Φυλλάδιο Προσφοράς #apotalidl».

 

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η εταιρία LIDL καλούσε τον κόσμο να επισκεφθεί την ιστοσελίδα fylladioprosforasapotalidl.gr και πατώντας το κουμπί «Μοιράσου το καλό!» να μοιραστεί «ηλεκτρονικά» το μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης του «Φυλλαδίου Προσφοράς #apotalidl». Για κάθε κοινοποίηση – «διανομή αγάπης»,  η Lidl Ελλάς θα προσέφερε 1 ευρώ σε προϊόντα σε ευπαθείς ομάδες, μέσω των Μ.Κ.Ο. «Ανοιχτή Αγκαλιά», «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής», «Μπορούμε» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Συγκεντρώθηκαν 40.083 διανομές αγάπης, οι οποίες με τη σειρά τους μεταφράστηκαν σε 40.083 ευρώ σε προϊόντα για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

 

«Τα περασμένα Χριστούγεννα πήραμε την απόφαση να γίνουμε διανομείς αγάπης και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που χάρη στην πρωτοποριακή αυτή καμπάνια πετύχαμε με το παραπάνω τον στόχο μας. Όμως η προσπάθειά μας για ένα καλύτερο αύριο δεν σταματάει ποτέ, είναι η αδιαπραγμάτευτη αποστολή και η διαχρονική μας δέσμευση απέναντι στην κοινωνία. Μια κοινωνία που πρέπει και τελικά καταφέρνει να έχει ως προτεραιότητά της να μοιράζεται το καλό», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου – Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Ελλάς.

 

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με την παράδοση επιταγών σε εκπροσώπους των οργανισμών από τον Γιώργο Καπουτζίδη, τη Γωγώ Δελογιάννη και τον Γιάννη Σερβετά που είχαν αγκαλιάσει την καμπάνια ως οι πρώτοι «Διανομείς Αγάπης» και κοινωνοί του μηνύματος.

 

«Σκοπός μέσα από κάθε μας δράση, είναι να βοηθάμε στην πράξη τους ανθρώπους εκείνους που έχουν πραγματικά ανάγκη, διασφαλίζοντας ότι με όσα μέσα διαθέτουμε μπορούμε να κάνουμε τη ζωή τους, την καθημερινότητά τους καλύτερη. Είναι ευτυχία να μπορούμε να ενώνουμε τις δυνάμεις μας, να μεγαλώνουμε την αγκαλιά μας, καλωσορίζοντας ανθρώπους που αγαπούν να προσφέρουν» τόνισε η Δέσποινα Κρανίδου – Υπεύθυνη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής.

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency