Βράβευση του Δικτύου στους “Οι Ήρωες του COVID-19”

Τιμητική βράβευση για το Δίκτυο και τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Πέντζο στην εκδήλωση “Οι Ήρωες του COVID-19” για την πολύτιμη συμβολή στη μάχη απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού.

 

Ο Πρόεδρος παρέλαβε το βραβείο του από τον κ. Γιάννη Καρανταλή – Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, επίσημο χορηγό επίσης  του Δικτύου.

 

Σε μια συγκινητική εκδήλωση στην οποία έδωσαν το “παρών” υπουργοί, βουλευτές και παράγοντες της Θεσσαλονίκης, τιμήθηκαν οι άνθρωποι που συνέβαλαν τα μέγιστα για να κερδηθεί η μάχη με τον κορονοϊό.

 

Μια διαφορετική στον τρόπο διεξαγωγής, πλην συγκινητική εκδήλωση διοργάνωσε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 το δημοσιογραφικό συγκρότημα «Μακεδονία», οι εφημερίδες «Μακεδονία της Κυριακής» και «Θ» και το ειδησεογραφικό site makthes.gr για να τιμηθούν οι πραγματικοί Ήρωες, οι άνθρωποι που στάθηκαν στο πλευρό όλων μας και μας βοήθησαν να βγούμε όλοι μαζί νικητές από την πρώτη φάση της μάχης με τον κορονοϊό.

 

Η εκδήλωση βράβευσης για τους “Ήρωες του COVID-19” στη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ – HELEXPO παρουσία υπουργών της κυβέρνησης, βουλευτών της πόλης και παραγόντων που από το δικό τους μετερίζι παλεύουν για τη Θεσσαλονίκη.

 

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν άνθρωποι που συνέβαλαν με ηρωισμό και αυτοθυσία στην καθημερινή φροντίδα για την προστασία και ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής, αλλά και εταιρίες που έδειξαν πρωτοφανή κοινωνική ευαισθητοποίηση και στήριξαν το έργο της πολιτείας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

 

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εργαζόμενοι 1ης γραμμής πολιτική ηγεσία, τοπική αυτοδιοίκηση, δάσκαλοι, γονείς, αλλά και επιχειρήσεις που με τις πράξεις τους αναδείχθηκαν σε ήρωες  και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο.

 

Η εκδήλωση τέθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και της ΔΕΘ – Helexpo.

 

[Πηγή κειμένου: www.makthes.gr]

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency