“Βραβείο Ευποιΐας” για τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Πέντζο και το Δίκτυο

Μία ιδιαίτερη τιμητική διάκριση για την “ακούραστη” προσπάθεια, το κοινωνικό έργο και την ανιδιοτελής προσφορά εκεί όπου υπάρχει πραγματικά ανάγκη.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση από την Εθνική Ελληνική Επιτροπή του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου – ICC Ελλάς την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Συμποσίου: “Η Θεσσαλονίκη Πύλη Ανάπτυξης για τη Μεσόγειο”.

Το βραβείο στον Πρόεδρο του Δικτύου κ. Νικόλαο Πέντζο, απένειμε ο Αντιπρόεδρος του ICC Ελλάς κ. Κυριάκος Μερελής σε αναγνώριση της κοινωνικής προσφοράς του.

Η βράβευση αυτή, μέσα από έναν πολύ σημαντικό οργανισμό, αποτελεί μία ιδιαίτερη αναγνώριση του έργου και της προσπάθειας του Δικτύου και του Προέδρου και μία υπενθύμιση πως “ενωμένοι” μπορούμε να προσφέρουμε πολλά τόσο για την κοινωνία όσο και το περιβάλλον μας!

“Βραβεία Ευποιΐας” παρέλαβαν επίσης ο Πρόεδρος του ΕΒΕΘ κ. Ιωάννης Μασούτης αλλά και ο επιχειρηματίας κ. Εμμανουήλ Χριστόπουλος τους οποίους συγχαίρουμε για την κοινωνική τους προσφορά και αλληλεγγύη.

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency