Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Δικτύου και Δ. Παύλου Μελά

Η επισημοποίηση μίας πολύ σημαντικής συνεργασίας η οποία έχει ως σκοπό την προσφορά στην Κοινωνία, το Περιβάλλον και τους συνανθρώπους μας.

 

Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη περίοδο την οποία διανύουμε, το Δίκτυο έρχεται να υποστηρίξει την αποστολή, τις υπηρεσίες αλλά και το πολύ σημαντικό έργο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Προνοιακών Θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά με τον σχεδιασμό ενός στρατηγικού πλάνου και την υλοποίηση από κοινού διαφόρων προγραμμάτων και ενεργειών.

 

Η αρχή έγινε με τη Δωρεά του Δικτύου και της Κ2 Contract Furniture  με έπιπλα προς την “Παιδική Ομπρέλα” αλλά και τις υπόλοιπες Κοινωνικές Δομές του Δήμου σε απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία με το προσωπικό της Δομής αλλά και την Αντιδήμαρχο κα. Χαρά Αμανατίδου.

 

O Δήμος Παύλου Μελά είναι ένας από τους μεγαλύτερους Δήμους της Θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει τις δημοτικές ενότητες της Πολίχνης, Σταυρούπολης & Ευκαρπίας με περισσότερους από 100.000 πολίτες.

 

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Δημάρχου κ. Δημήτριου Δεμουρτζίδη αλλά και του Προέδρου του Δικτύου κ. Νικόλαου Πέντζου για τη συνεργασία αυτή

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency