Υποστήριξη του Δικτύου από την DASTERI Α.Ε.

Μία πολύ σημαντική υποστήριξη στο έργο και την αποστολή του Δικτύου

Η εταιρεία DASTERI A.E. αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν πολύ σημαντικό χορηγό και αρωγό του Δικτύου στα προγράμματα υποστήριξης τόσο της Κοινωνίας όσο και του Περιβάλλοντος. Δεν ήταν λίγες οι φορές τις οποίες η εταιρεία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δικτύου για προσφορά και βοήθεια σε περιπτώσεις που πολλές φορές έχρηζαν άμεσης αντιμετώπισης.

Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η προστασία του, η ευαισθησία και η συνεισφορά σε κοινωνικά θέματα, είναι αρχές ενσωματωμένες στην λειτουργία και φιλοσοφία της DASTERI Α.Ε. Μία πολιτική και στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η οποία σε συνδυασμό με την συνεργασία της εταιρείας με το Δίκτυο γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Διοίκηση της εταιρείας και όλο της το προσωπικό για την πολύ σημαντική υποστήριξη τους.

Η κάμερα του Δικτύου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αλεξανδρούπολη και στην οποία μίλησε ο CEO της DASTERI κ. Βασίλειος Δαστερίδης ο οποίος κατέχει παράλληλα και την θέση του Β’ Αντιπροέδρου στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency