Υποτροφίες στη μνήμη της αδικοχαμένης Καρολάιν | Διαδικτυακή συνάντηση

Στο πλαίσιο της προσφοράς υποτροφιών από το Δίκτυο εις μνήμην της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς

Διαδικτυακή συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 όπου συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δικτύου κ. Νικόλαος, Πέντζος, η επικεφαλής της εταιρείας παραγωγής Update Entertainment / δημοσιογράφος κα. Έλλη Σπυροπούλου, ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης αλλά και οι φοιτητές πια, οι οποίοι έλαβαν πρόσφατα ειδική υποτροφία εις μνήμην της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς στο πλαίσιο και του προγράμματος “Προσφέρω στην Εκπαίδευση”.

Οι φοιτητές που έλαβαν την υποτροφία είχαν την ευκαιρία να πουν για τις νέες τους εμπειρίες στις πόλεις όπου σπουδάζουν αλλά και για την ίδια τους την σχολή. Μέσα από την πολύ σημαντική και ενδιαφέρουσα συζήτηση αναδείχθηκε για ακόμη μία φορά η σημαντικότητα της κοινωνικής υπευθυνότητας που θα πρέπει να έχουν όλοι οι νέοι άνθρωποι είτε ως επαγγελματίες και επιστήμονες στο μέλλον αλλά και ως μέλη της κοινωνίας μας.

Η εκπαίδευση είναι μόνος ασφαλής δρόμος για τη θωράκιση μιας κοινωνίας και την υπέρβαση στερεοτύπων και προκαταλήψεων του παρελθόντος. Η μεγάλη έμφαση που δίνουμε στον τομέα της εκπαίδευσης αποτελεί μια ουσιαστική επένδυση που στόχο έχει να ωφελήσει άμεσα αλλά κυρίως μακροπρόθεσμα την κοινωνία και τις σχέσεις που τη διέπουν.

Οι υποτροφίες δόθηκαν εις μνήμην της Κάρολαιν Κράουτς με την σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς της και κύριο στόχο να μην ξεχαστεί η ιστορία της.

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency