Βράβευση του Δικτύου από τον Δήμο Παύλου Μελά

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού | 05/12

Σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε η βράβευση πολιτών και φορέων για την εθελοντική τους προσφορά στο Κοινωνικό έργο και τις δομές του Δ. Παύλου Μελά.

Το Δίκτυο και ο Δ. Παύλου Μελά – στο πλαίσιο και του μεταξύ τους μνημονίου συνεργασίας – έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μία πολύ σημαντική συνεργασία με απώτερο σκοπό την υποστήριξη ευπαθών ομάδων αλλά και την καταπολέμηση διαφόρων κοινωνικών φαινομένων.

Δράσεις στο πλαίσιο των προγραμμάτων “Προσφέρω στην Κοινωνία” αλλά και “Προσφέρω στην Οικογένεια” όπως,

Το βραβείο παρέδωσε στο Δίκτυο ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτριος Δεμουρτζίδης τον οποίο ευχαριστούμε θερμά τόσο για την βράβευση όσο και για την αμέριστη υποστήριξή του. Το Δίκτυο θα ήθελε να ευχαριστήσει επίσης και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κα. Χαρά Αμανατίδου αλλά και όλα τα στελέχη και το προσωπικό των κοινωνικών δομών του Δήμου για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

O Πρόεδρος του Δικτύου κ. Νικόλαος Πέντζος δήλωσε, “Το Δίκτυο θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους όσους το έχουν ανάγκη, καθώς η αποστολή του είναι η ανάπτυξη του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της αγάπης στην Κοινωνία. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δικτύου και του Δ. Παύλου Μελά και θα συνεχίσουμε ενωμένοι να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη!”

Όλοι μαζί ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο!

Copyright © 2022 Κατασκευή ιστοσελίδας W3Vitals & Design CSR Agency